Мой сайт
Главная » 2010 » Ноябрь » 4 » Stimaţi alegători!
21:34
Stimaţi alegători!
Stimaţi alegători! Nu votaţi politicienii corupţi!
Ei va prostesc pînă la alejeri şi îşi bat joc de voi dupa alejeri.
Politicienii corupţi împreună cu rudele, cu cumătri, cu prieteni şi podelniki, şi cu mulţi alţi răufăcători au pradat ţara, poporu, jeneraţiile în creştere şi jeneraţiile viitoare. După tot răul care lau făcut ei continue să prade ţara, să distrugă mintea alegătorului, să infecteze grav societatea şi ar trebui scoşi şi fugăriţi din viaţa publică ca virusul din calculator, numai că judecătorul, care e cumătru oare e prieten politicianului corupt vă va judeca foarte aspru.
Foarte mulţi politicieni, funcţionari de stat, judecători sunt corupţi, sunt răufăcători şi sau adunat în clanuri criminale, politice, mafiote pentru a prada ţara şi poporul, pentru a biurocratiza, mina şi strica calea democratică de dezvoltare a societăţii. Ei nu au dorit, nu doresc formarea democraţiei şi statului de drept. Ei distrug ideolojia şi instrumentele de însănătoşire socială a societăţii şi ascund de alegători adevprul. Alegătorul care yar va eşi la votare şi va aleje politicieni necinstiţi şi corupţi va fi acuzat de oameni cinstiţi, de jeneraţia tînără şi de jeneraţiile viitoare.
Numai ideolojia şi mecanizmele de însănătoşire socială a societăţii va scăpa lumea de mafii, de corupţi, de guverne corupte şi mafiote şi de sistemul de stat biurocrat, corupt şi mafiot care intenţionat stopează dezvoltarea societăţii.
Ideolojia şi mecanizmele de însănătoşire socială a societăţii cel mai uşor, mai repede, mai eften şi mai efectiv înlocuesc politicienii, guvernele, judecătorii şi tot sistemul de stat birocratic cu un progam din calculator. Ideolojia şi instrucţiile de însănătoşire socială a societăţii sunt descrise pe saitul www.lungu.ru, www.lungu.ucoz.net.

Mincuna, manipularea e arma electorală!
Mincuna, manipularea e arma politicienilior, guvernelor, hoţilor!
Alegătorii nu pot vota drept pentru că ei îs dezinformaţi. Presa ascunde informaţia, nu publică informaţia de interes public. Alegătorii dezinformaţi au produs foarte mult rău societăţii, poporului, jeneraţiei tinere şi jeneraţiilor viitoare!
Presa aparţine duşmanilor şi nu publică mesajele de mare interes public transmise jurnaliştilor în mînă, transmise presei de pe blogurile www.lungu.ru, www.lungu.ucoz.net.
Din vina jurnaliştilor şi a presei proaste de foarte muiţi ani trăim prost în societate cu politicieni răufăcători, cu guvernanţi răufăcători.
Sunteţi minţiţi! Sunteţi dezinformaţi! De dumneavoastră ascundeau şi continuă să ascundă informaţiile care sunt necesare pentru însănătoşirea socială a societăţii şi constituirea unei comunităţi mondiale bazate pe drept, democratice, echitabile şi sigure.
De democraţie, de stat bazat pe drept poporul are nevoie da nu politicieni, care sunt corupţi şi vor să ajungă la putere pentru a fura ţara, poporul şi generaţiile viitoare.
Dumneavoastră nu sunteţi informaţi, ba chiar foarte dezinformaţi şi nu cunoaşteşi că guvernul, politicienii pun piedici însănătoşirii sociale a societăţii şi constituirea unei comunităţi mondiale bazate pe drept, democratice. Politicienii corrupţi e necesar de aruncat la groapa de gunoi a istoriei pentru a elibera calea pentru constutuirea unei orînduiri echitablile şi sigure.
Pentru a păstra orînduirea aceasta neechitabilă voturile Dumneavoastră sunt vînate de o armată întreagă de polit.tehnoloji, psihologi, hipnotizatori, meşteri pentru a zomba oamenii. Şoumenii politici şi actorii genului politic costă foarte scump, deoarece ei pot zomba, programa neuro-lingvistic(PNL), pot manipula mase colosale de oameni.
Insuflarea necesară prin hipnoză, zombarea creerului Dumneavoastră se înfăptieşte cu ajutorul multor tehnologii la întîlnirile şi convorbirile cu agitatorii, la concerte, adunări, cu ajutorul presei, foilor volante, INTERNET, radiou, televiziune, şi alte mijloace electronice de zombare. Tehnologiile de zombare şi manipulare acţionează asupra conştiinţei, subcunoştientului şi impune individul să-şi dee votul pentru un anumit partid.
Politicienii necinstiţi distrug psihica alegătorului, îl fac agresiv, irascibil, dement zombat. Mulţi alegători sunt aşa de dezinformaţi, că măcar nu gîndesc şi nici nu se pricep cine şi cu ce ţel finanţează partidele politice, companiile electorale. Unii alegători înţeleg, că ei sunt prostiţi, dar nu sunt la curent cine este proprietarul a multor mijloace de informare în masă.
Bugetarii se tem că vor fi disponibilizaţi şi participă la votare. Alegătorii manipulaţi votează şi apoi se căiesc, cer ertare pentru că iarăşi au votat pentru politicienii corupţi. Alegătorii răi merită dispreţ şi trebuie să se teamă de ruşine, dispreţ, fiindcă din cauza alegătorilor neoneşti poporul trăieşte greu şi în sărăcie şi sunt prădaţi generaţiile în creştere şi viitoare.
Alegătorii sunt rău informaţi, dezinformaţi, expuşi atacului psihologic şi nu ştiu cum să se izbăvească de obsesia politicienilor necinstiţi, care cu tot dinadinsul vor să ajungă deputaţi pentru a apăra ceea ce au furat. Dumneavostră sunteţi cea mai responsabilă parte a societăţii şi simţiţi, ştiţi că pentru însănătoşirea mediului social din societate, pentru izbăvirea societăţii de mafie, de politicieni necinstiţi, de guvernări corupte şi mafiote, de judecători necinstiţi, de criminalitatea organizată, de corupţia organizată şi de alte forţe rele trebuiesc nu promisiuni deşarte ale politicienilor corupţi, participanţi în campania electorală, care de foarte multe ori V-au amăgit şi prădat, au furat ţara şi V-au mînat în robie, V-au pus jugul,V-au împins în groapa cu datorii pe Dumneavoastră, generaţia în creştere şi generaţiile viitoare.

Hoţii, bandiţii, puterile de stat, politicienii au furat, jefuit, au distrus întreprinderile, uzinele şi fabricile, care au fost construite cu munca cu jertfire de sine a comsomoliştilor, a Uniunii tineretului comunist. Comsomolul prin muncă cu jertfire de sine a construit mii de uzine şi fabrici pentru creşterea bunăstării societăţii, pentru prosperitatea poporuluiu, pentru prosperarea generaţiei în creştere şi a generaţiilor viitoare. Ruşine şi blam(dezaprobare publică) la cei care au nimicit munca cu jertfire de sine a multor jeneraţii a comsomoliştilor şi nu doresc să facă nimic pentru însănătoşirea societăţii. Răufăcătorii stopează progresul social şi dezvoltarea societăţii şi constiturea unei societăţi echitabile şi sigure.
De ce puterea de guvernare, politicienii au distrus puterea economică a ţării, de ce au abuzat administrativ de resursele financiare şi au distrus, au adus la faliment economia naţională, de ce au distrus cele mai performante întreprinderi industriale din comlexul agroindustrial al ţării, de ce au transformat Republica Moldova dintr-o ţară prosperă, bogată în cea mai săracă ţară din Europa? De ce puterea de guvernare, politicienii nu numai au furat ţara, politicienii, generaţia în creştere şi generaţiile viitoare, dar au luat în numele statului credite din străinătate pentru prieteni şi rude? De ce puterea, politicienii nu întorc dătoriile de miliarde în valută străină creditorilor de peste hotare? De ce puterea , politicienii, au luat credite internaţionale , au împărţit banii după scheme care sunt corupte şi au împărţit banii luaţi în credite celor apropiaţi, rudelor, şi au pus datoriile de stat de multe miliarde pe umerii contribuabililor, pe umerii generaţiei în creştere şi a celor viitoare.
Politicienii, puterea au trîndăvit, au furat şi fură ţara, şi-au bătut joc şi continuă să-şi bată joc de Dumneavoastră, de copiii şi nepoţii Dumneavoastră, deacea că Dumneavoastrăm i-aţi răbdat şi continuaţi să-i răbdaţi în continuare. Dumneavoastră nu sunteţi nişte robi îndobitociţi şi speriaţi, care rabdă înjosirile şi care cu umilinţă, cu timiditate şi frică tac. Deaceea, Dumneavoastră nu trebuie să complexaţi şi nu trebuie să vă temeţi să ocărîţi şi să blamaţi politicienii necinstiţi. Alegătorule, Dumneata poţi şi eşti dator să opreşti politicienii necinstiţi, care vor să ajungă cu orice preţ la putere. Cu ajutorul mecanizmelor simple şi uşor de înţeles a însănoşirii mediului social a societăţii, cu ajutorul noii ideologii şi programelor computerizate Dumneavoastzră uşor şi repede Vă puteţi izbăvi de sistemele mafiote şi corupte ale puterii, care aduc societăţii, tuturor oamenilor de bună credinţă, generaţiei în creştere şi generaţiior viitoare prejudicii iremediabile.
Este creată ideologia şi mecanizmul de însănătoşire a mediului social în societate, constituirea unei comunităţi echitabile şi sigure. Această ideologie de consolidare uneşte toate ţările şi popoarele lumii în Comunitatea Unificată a Muncii. Ideologia creată şi mecanismele de însănoşire a mediului social al societăţii învaţă şi ajută la formarea unor relaţii de producţie corecte.
Cu ajutorul unor programe computerizate simple comunitatea mondială economică, computerizată v-a izbăvi lumea, comunitatea mondială de mafie, de politicieni necinstiţi, de judecători corupţi şi de alte puteri ale răului, care împiedică păcii, progresului şi prosperităţii societăţii. Deacum de cinci ani ideologia şi mecanizmul de însănătoşire a mediului social în comunitate, constituirea unei societăţi echitabile şi sigure este cunoscută în multe ţări ale lumii şi organizaţii internaţionale, este cunoscută de mulţi politicieni, preoţi, oameni de stat şi activişti obşteşti. Dumnealor la scrisori şi diverse adresări nu răspund, informaţia o ascund de toate popoarele şi nu vor să dea subsidii băneşti pentru însănoşirea mediului social în comunitate, constituirea unei societăţi echitabile şi sigure. Ascunderea de comunitatea mondială a informaţiei deosebit de importante, care este necesară pentru însănoşirea mediului social în comunitate, constituirea unei societăţi echitabile şi sigure este o crimă foarte gravă şi de neertat.
Pe siteurile www.lungu.ru, www.lungu.ucoz.net puteţi găsi scrisorile şi adresările , ideologia şi mecanizmele de însănătoşire a mediului social în comunitate, constituirea unei societăţi echitabile şi sigure.
Puterea pînă la alegeri este în mîinile Dumneavoastră şi Dumneavoastră puteţi obliga politicienii si-şi ia obligaţii de a întroduce ideologia şi mecanizmele de însănătoşire a mediului social în comunitate. Aceasta ar însemna izbăvirea societăţii de toate motivele care generează mafia, corupţia, căile de înlocuire a funcţionarilor de stat şi judecătorilor necinstiţi prin programe computerizate şi trecerea la următoatea treaptă a dezvoltării sociale şi conexistenţă paşnică şi toţi oamenii de bună credinţă, toate popoarele lumii vor finanţa politica de însănătoşire a mediului social în comunitate, constituirea unei societăţi echitabile şi sigure. Moldova se va proslăvi în întreaga lume. Moldova va deveni un centru model pentru însănătoşire a mediului social în comunitate şi împreună cu alte ţări şi popare va începe constituirea unei comunităţi mondiale echitabile şi sigure.
Votul Dumneavoastră va ajuta dezvoltării sociale, progresului şi prosperării tuturor popoarelor! Orînduirea mondială greşită trebuie demult să putrezească la groapa de gunoi a istoriei, dar grupările mafiotice şi politice, politicienii necinstiţi, guvernările mafiote şi corupte, funcţionarii birocraţi demult încurcă dezvoltării sociale, progresului şi prosperităţii, pun beţe în roate la îmbogăţirea şi prosperarea poporului. Deaceea
cere-ţi cu fermitate ca să fie schimbat sictemul judiciar, puterea executivă, puterea legislativă cu programe computirizate simple. Dacă partidele politice, candidaţii în deputaţi independenţi nu-şi asumă obligativitatea să aplice ideologia şi mecanizmele de însănătoşire a mediului social în comunitate, atunci nu are sens de mers la alegeri şi de votat. Aceasta va opri politicienii necinstiţi ,care vor cu tot înadinsul să ajungă la putere şi vă vor salva de ruşinea şi dispreţul societăţii.
Siteul www.lungu.ru, www.lungu.ucoz.net Vă dau instrucţiuni teoretice şi bani tuturor doritorilor pentru a elebora programe computerizate pentru ideologia şi mecanizmele de însănătoşire a mediului social în comunitate, constituirea unei comunităţi mondiale echitabile şi sigure şi va dona milioane şi cadouri de preţ tuturor eleboratorilor de programe efective şi uşor de utilizat computerizate.
Cu îndrăzneală şi hotărîre scăpaţi de sistemul puterii mafiote şi corupte şi Dumneavoastră Ve-ţi primi recunoştinţa şi mulţumiri de la toate generaţiile şi toate popoarele lumii.
Lungu Ivan Ivanovici

Просмотров: 611 | Добавил: Lungu | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: