Мой сайт
Главная » 2015 » Ноябрь » 21 » RAION MITING REZOLUŢIA
15:46
RAION MITING REZOLUŢIA

Rezoluţia locuitorilor raionului Drochia de la mitingul din faţa primării din oraşul Drochia, Republica Moldova.  Din 22 şi 23 noiembrie anul 2015, ora 12

Obligăm Preşedintele raionului Drochia să nu-şi bată joc de locuitori, de săraci, de invalizi, pensionari şi de copii, şi să ne ajute să ne dezvoltăm economic, strategic,.. raionul Drochia.

Dacă d-nul preşedinte încă nu pricepe ce trebuie pentru a scoate raionul din sărăcie şi nevoi, cerem să întrebe şi să nu pună pedici şi să ne ajute să descidem locuri de muncă aici acasă, în raionul Drochia ca să ne facem un trai decent pentru noi şi pentru locuitorii raionului Drochia şi să începem să ne scoatem raionul şi ţara din ruini, din sărăcie şi din multe nevoi.

Pentru a putea scoate din sărăcie şi nevoi şi a dezvolta raionul cerem Preşedintelui raionului Drochia să insiste să fie introdus în proiectul de buget pentru anul 2016 al raionului Drochia alocaţii de un procent (1 %) din bugetul anului 2016 d-lui Lungu Ivan pentru (a repara şi a deschide în Drochia primul pe planetă Centru Informaţional Global de însănătoşire socială) însănătoşirea socială a societăţii şi construirea a unei comunităţi mondiale drepte şi sigure.

Cerem Consiliului raional Drochia să voteze pentru alocarea 1% din buget d-lui lungu Ivan. Pentru că 1 %  ajuta şă informăm multe ţări şi să atragem banii din multe ţări ca să scoateţi raionul din sărăcie şi nevoi, şi va ajuta să deschideţi multe locuri de muncă şi va fi ca o pildă de alocare a 1% din buget, care va fi urmată de alte localităţi din ţară şi de peste hotare. 

Pentru că ţara şi poporul suntem bagaţi de duşmani şi hoţi în mare sărăcie şi pentru a scoate raionul din sărăcie, nevoi cerem ca d-l Preşidinte al raionului Drochia, care are automobilile sale, este un om bogat şi poartă mare răspundere socială să se refuze de la automobilul său de servicii şi să dee cu procură automobilul său de serviciu d-lui Iungu Ivan ca Lungu Ivan să vîndă automobilul şi cu banii obţinuţi să deschidă locurile de muncă aici la noi în raionul Drochia şi ca să ne dezvoltăm economia şi scoatem locuitorii şi raionul din sărăcie şi nevoi.   

 Pentru a scoate raionul Drochia din ruini, din sărăcie şi nevoi cerem Domnului Preşidinte al raionului  Drochia care este un om bogat şi poartă o mare răspundere socială să jărtvească d-lui Iungu Ivan un million de lei ca d-l Lungu Ivan să ne deschidă locuri de muncă aici în raionul Drochia şi să începem a ne scoate locuitorii şi raionul Drochia din sărăcie şi nevoi.                 

Obligăm Domnul Preşedinte al raionului Drochia şi Consiliul raional Drochia să se adreseze în scris, oficial către Guvernul RM şi către Parlamentul RM să ne readreseze creditul de 150 de milioane de la România d-lui Lungu Ivan pentru ca să deschidem „Centru Informaţional Global” şi să informăm comunitatea mondială şi să atragem banii din multele ţări ale lumii ca să ne scoatem ţara şi poporul şi raionul Drochia din sărăcie şi nevoi şi vom deschide bune locuri de muncă aicia, în RM. Lungu Ivan poate plăti de 4 ori mai multe % şi RM va putea întoarhce de 4 ori mai multe datorii. Şi RM îşi va mări puterile cu ajutorul lui Lungu Ivan. 

 Din numele Drochienilor care doresc un trai decent şi un loc bun de muncă aici în raionul Drochia

 Lungu Ivan

Or. Drochia, str.31 august 20 ap.6

tel.069347934 / 025224037.

www.lungu.ucoz.net/blog

Просмотров: 233 | Добавил: CHECKago | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: