Мой сайт
Главная » 2016 » Апрель » 27 » miting , rezolutia
13:32
miting , rezolutia

Rezoluţia participanţilor de la mitingul din faţa primării oraşului Drochia din 15 mai şi 16 mai 2016.


- Cerem de la primara oraşului o sută de mii de lei ca să nu o dam în judecata şi la CEDO, pentru că primara ne încalcă drepturile omului, împedică accesul la informaţii, rupe afişile cu cemare la miting, scoate stendele de informare.

- Cerem ca primara să pună în fiecare mahala, microraion al oraşului Drochia stende pentru informaţii unde toţi pot pune informaţii sociale pentru orăşeni.

- Cerem ca primara şi angajaţii primării, consiliul oraşului şi raionului să nu fie duşmani nouă, tineretului şi generaţiilor viitoare. Şi să nu ne înpedice să ne creem locuri de muncă aici la noi acasă în oraşul Drochia. Să nu ne înpedice să dezvoltăm strategic, social, economic, esthetic, geopolitic.. oraşul Drochia.
-Cerem ca domnişoara primăriţă a oraşului Drochia să scoată din arhive şi să vadă cîte întreprinderi erau în oraş şi cîţi lucrători aveau şi ce şi cît produceau în anul 1991. Ca să analizeze şi poate să se înfurie şi informaţia să o plaseze pe saitul Primării, ca să se informeze şi să se mai sperie şi alţii, să vadă cîte bunuri hoţii ne-au furat. Duşmani, Hoţii şi proştii ne-au furat pe noi şi pe toate generaţiile viitoare. Şi primara să nu mai stopeze crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure. Primara dacă nu e duşman Drochienilor şi generaţiilor viitoare trebuie să ajute să descidem Centrului Informaţional Global ca să ne facem locuri de muncă şi să dezvoltam strategic, social, economic, esthetic şi oraşul Drochia.
-Comform Constituţii creem în oraşul Drochia comitet obştesc de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure.
-Noi dorim, noi putem să ne creem locuri bune plătite de muncă aici acasă, în oraşul Drochia şi cerem ca primara oraşului Drochia să dee cabinetul № 4 d-lui Lungu Ivan pentru a ne organiza comform Constituţii Republicii Moldova Comitetul Obştesc de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure, ca să desfăşurăm activitatea, să primim cetăţenii, şă-îi informăm, să-îi ajutăm, să le dăm locuri de mucă aici în oraşul Drochia.
-Cerem ca primara oraşului Drochia să acorde din fondul ei d-lui Lungu Ivan ajutor material 15 mii de lei ca să deschidă sait, să repare şi să amenajeze cabinetul cu cele necesare pentru a organiza comform Constituţii R. Moldova Comitetul de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure. Şi pentru a desfăşura o activitate de informare şi colectare a banilor de pe tot globul, pentru a deschide locuri de muncă aici în or. Drochia.

-Pentru a ne creea locuri de muncă pentru însănstoşirea social a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure cerem de la toţi care se folosesc de clădirile, de încăperile, de întreprinderile şi de tot patrimoniul construit de constructorii comunizmului din toate ţările fost socialiste să plătească arenda moştenitorului patrimoniului construit de toate generaţiile comsomolului şi constructorilor comunizmului d-lui Ivan Lungu, pentru  că d-l Lungu Ivan este moştenitorul constructorilor comunismului şi a patrimoniului construit de toţi constructorii comunismului din toate ţările fost socialiste.
-Cerem de la toţii din toate ţările care au furat din bani publici binevol să dee toţi banii furaţi d-lui Lungu Ivan la crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure. 
-Cerem pînă scapă ţara şi poporul de datori, de sărăcie şi nevoi ca bugetarii care munciesc în sistemul executiv, legislativ, în procuratură şi în sistemul judecătoresc, în organele publice, ne guernamentale şi primesc salarii mai mari de 2.500 (două mii cinci sute de lei) pe lună din buget să transmit d-lui Ivan Lungu banii ce depăşesc suma de 2.500 (două mii cinci sute de lei md.) lunar pentru a crea locuri de muncă şi condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure.

- Pentru a ne aduna bani şi a ne creea locuri de muncă pentru însănstoşirea social a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure propunem judecătorilor să aplice pedeapsă K-2 la toţi infractorii care doresc să restituie paguba adusă de ei cu koeficientul 2, ori vor fi judecaţi şi ertaţi de judecăţile obşteşti ale poporului. Jumate de bani vom trimite păgubaşului şi altă jumate de bani d-lui Lungu Ivan la crearea condiţiilor necesare pentru însănătoşirea socială a societăţii şi construirea unei comunităţi drepte şi sigure.

- Rugăm procurorii şi judecătorii din toate ţările să apice pedepse K-2 şi să-i oblige pe infractori să transfere d-lui lungu Ivan jumate din amendă la crearea locurilor de muncă necesare pentru însănătoşirea comunităţii mondiale.      
-Pentru că ţara şi poporul suntem bagaţi de duşmani şi de hoţi în sărăcie şi nevoi şi pentru a scoate ţara şi poporul din sărăcie cerem d-lui Preşidinte al Curţii Constituţionale al RM, domnolor conducători şi Preşedinţi din sistemului judecătoresc, care poartă şi o foarte mare răspundere socială să se refuze ca Europenii de la automobilile de serviciu şi să le dee cu procură generală toate automobilile d-lui Iungu Ivan ca să vîndă automobilile, să dee în arendă, în fract, în lizing toate automobilile sistemului judecătoresc al RM, a celei mai sărace ţară din Europa şi cu banii obţinuţi să ne deschidă locuri de muncă aici acasă, în Moldova, ca să putem să ne scoatem ţara din mare sărăcie şi nevoi.
-Pentru că ţara şi poporul suntem bagaţi de duşmani şi de hoţi în sărăcie şi nevoi şi pentru a scoate ţara şi poporul din sărăcie cerem şi d-lui Procuror General al RM, care poartă o mare răspundere socială să refuze ca Europenii de la automobilele procurorilor şi să transmită cu procură toate automobilile Procuraturii RM d-lui Iungu Ivan ca Lungu Ivan să vîndă aunomobilile, să dee în arendă, în fract, în lizing automobilile şi cu banii obţinuţi să deschidă locuri de muncă în RM ca să putem să ne scoatem ţara din mare sărăcie şi nevoi.
-Pentru că ţara şi poporul suntem bagaţi de duşmani şi de hoţi în sărăcie şi nevoi şi pentru a scoate ţara şi poporul din sărăcie cerem d-lui Preşidinte al Parlamentului, Candu care poartă o mare răspundere socială să refuze ca şi Europenii de la automobilul său personal şi de la automobilile Parlamentului şi să dee cu procură automobilile Parlamentului RM d-lui Iungu Ivan ca Ivan Lungu să vîndă automobilile şi cu banii obţinuţi să deschidă locuri de muncă bine plătite aici în RM ca să putem să ne scoatem ţara din sărăcie şi nevoi.
- Pentru ca să ne scoatem ţara din marea sărăcie şi din nevoi cerem D-lui Preşidinte al Parlamentului RM Andrian Candu care este un om bogat şi are şi rude bogate şi poartă şi o mare răspundere socială să dee d-lui Iungu Ivan un million de euro ca d-l Lungu Ivan să deschidă locuri de muncă bine plătite aici în ţară şi să începem să ne scoatem ţara şi poporul din sărăcie şi nevoi.
-Pentru că ţara şi poporul RM suntem bagaţi de duşmani şi hoţi într-o mare sărăcie şi pentru a începe a scoate RM din sărăcie şi nevoi cerem d-lui Prim-ministru Filip, care şi poartă o tare mare răspundere socială să se refuze de la toate automobilile Guvernului şi să le transmită cu procură toate automobilile Guvernului RM d-lui Iungu Ivan ca Lungu Ivan să vîndă automobilile Guvernului RM şi cu banii obţinuţi să deschidă locuri de muncă aici în ţară şi să ne scoatem ţara şi poporul RM din sărăcie şi din multe nevoi.
-Cerem Domnului Prim-ministru Filip şi d-lui prim vice ministru Brega care tot poartă o mare răspundere socială să dee un million de euro, din banii lor, din fondul Guvernului, rudelor, prietinilor RM d-lui Lungu Ivan ca să deschidă Centru Informaţional Global cu locuri de muncă aici acasă, -în ţara noastră şi să ne scoatem pe noi, ţara şi poporul din sărăcie şi din multe nevoi.
-Cerem Guvernului RM, Parlamentului RM, Băncii Naţionale (BNM) să dee d-lui Ivan Lungu un milliard de dollari din banii ce sunt învestiţi de RM în hîrtii de valoare al SUA la crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure. Noi şi Ivan Lungu propunem RM de trei ori mai mult venit şi el e foarte binevenit RM. Dacă o să refuzaţi propunerea o să fiţi complicii pagubelor RM şi o să perdeţi mai mult.
-Cerem Guvernului RM şi Parlamentului RM, primăriilor şi consiliilor din toate municipiile, raionale şi satele Republicii Moldova să transfere un procent din buget binevol d-lui Ivan Lungu la crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure. 
-Cerem de la toate ţările foste socialiste să ne întoarcă toate uzinele, fabrcile şi patrimoniul construit de toate generaţiile comsomolului şi constructorilor comunizmului Ivan Lungu. El acceptă, convorbiri, tratative, primeşte fabricile, uzinele - moştineşte patrimoniul construit de toate generaţiile comsomolului şi constructorii comunizmului pentru a creea condiţiile necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construirea a unei comunităţi drepte şi sigure. 
-Cerem de la SUA-NATO să plătească RM anual un miliard de lei arendă pentru baza militară şi aerodromul militar din Mărculeşti. Banii cerem să-i transmiteţi moştenitorului patrimoniului construit de comsomol, constructorii comunizmului d-lui Lungu Ivan la crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure.
-Cerem de la Federaţia Russă să plătească Republicii Moldova un miliard de lei pe an pentru arenda Covbasnei şi a aerodromul militar din Tiraspol. Banii cerem să-i transmiteţi moştenitorului patrimoniului construit de comsomol şi constructorii comunizmului lui Lungu Ivan la crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construirea unei comunităţi drepte şi sigure.
-Rugăm conducerea Republicii Popuare Kineze să dee marfă şi credite d-lui Lungu Ivan la crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure.
-Cerem 50% din amenzile aplicate infractorilor, contrabandiştilor, excrocerilor, autobiliştilor, huliganilor, corupţionerilor, braconierilor să le daţi d-lui Lungu Ivan la crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure.

- Cerem 50 % din banii adunaţi din poşline pentru judecată, din plăţile pentru paşapoarte şi alte acte, servicii de stat, să le daţi d-lui Lungu Ivan la crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure.

- Cerem 60 % din banii colectaţi de primării de pe peaţă, de pe imobil, pentru publicitate, din plăţile pentru iazuri, păduri, pămînturi, zăcăminte subterane să le daţi d-lui Lungu Ivan la crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure.

-Cerem mărfurile confiscate de vamă, cerem averile confiscate prin judecată să le daţi d-lui Lungu Ivan la crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure.
-Rugăm toate ţările de pe glob anual să transfere d-lui Lungu Ivan 1% (un procent) din buget la crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure.
-Rugăm toate persoanele fizice de pe glob anual să jărtvească un procent din avere d-lui Ivan Lungu Ivan la crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure.
-Rugăm toate persoanele juridice de pe glob anual şi binevol să jărtvească un procent din suma averii d-lui Lungu Ivan la crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construirea unei comunităţi drepte şi sigure.
-Rugăm toate organizaţiile obşteşteşti, ne guvernamentale, fără profit, religiile şi toate cultele de pe glob să jărtvească anual un procent din avere d-lui Ivan Lungu la crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construirea a unei comunităţi drepte şi sigure.
-Pentru a ne scoate ţara, oraşul şi locuitorii din sărăcie şi din multe nevoi cherem de la consilierii oraşului Drochia, raionului şi din toată ţara să facă un mic voluntariat şi să transmită banii săi primiţi pentru şedinţe consiliului d-lui Lungu Ivan la crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure, pentru a organiza activitate de informare şi colectare a banilor pentru a deschide locuri de muncă şi Centru Informaţional Global de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure. Asta va fi o pildă, care va fi urmată de consilierii din localităţile din ţară şi de deputaţii din parlamentul RM şi de peste hotare. 
-Cerem Consiliului şi primării oraşului Drochia, raionului Drochia să dea 1% din buget d-lui Lungu Ivan, la crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure. 1% va ajuta să scoateţi oraşul, raionul din sărăcie şi nevoi, va deschide perspective pentru or. Drochia, va ajuta să deschidem Centru Informaţional Global, vor fi create multe locuri de muncă aici în oraş şi noi orăşănii vom căpăta un loc bun de muncă, va fi o pildă, care va fi urmată de localităţile din ţară şi de pe glob. 
-Pentru a scoate oraşul, raionul din ruini şi multe nevoi cerem ca primara or. Drochia şi Preşedintele raionului Drochia să transmită cu procură automobile lor de serviciu d-lui Iungu Ivan ca să vîndă automobile şi cu banii obţinuţi să deschidă locuri de muncă aici la noi acasă. Lungu Ivan va deschide un Centru Informaţional Globa în oraşul Drochia cu multe locuri de muncă. 
-Pentru a scoate oraşul Drochia din ruini şi nevoi cerem ca primăriţa oraşului Drochia d.Nina Cereteu să transmită cu procură generală apartamentul ei cu trei camere din oraşul Chişinău care a fost cadonat ei de Renato Usatăii d-lui Iungu Ivan ca el să-l vîndă şi cu banii obţinuţi să deschidă locuri de muncă aici în oraşul Drochia, pentru crearea condiţiilor necesare de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure.

 - Investiţi în Lungu Ivan şi veţi primi un venit de 163 % annual.
-Cerem ca Guvernul, Parlamentul, BNM să readreseze creditul de 150 de milioane de euro care va vini din România d-lui Lungu Ivan pentru a deschide în oraşul Drochia un Centru Informaţional Global şi va informa comunitatea mondială şi va atrage banii din multele ţări de pe glob ca să ne scoateţi ţara şi poporul şi oraşul Drochia din sărăcie şi nevoi. D-l Ivan Lungu va ajuta să ne deschideţi multe locuri de muncă bine plătite şi va plăti de trei ori mai multe procente pentru credit şi RM va putea întoarhce de trei ori mai multe datorii.


     Din numele Drochienilor care îşi doresc un trai decent şi un loc de muncă bine plătit aici în oraşul Drochia pentru ei, pentru copiii, pentru nepoţi, pentru strănepoţi şi pentru generaţiile viitoare                                       

                                                                                                   

    Lungu Ivan                                                                              
tel. 069347934 +373 252 24037. 

Facebook.com/ivan.lungu.7 

 WWW.lungu.ucoz.net/blog

Просмотров: 200 | Добавил: CHECKago | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: