Мой сайт
Главная » 2015 » Ноябрь » 21 » MITING REZOLUŢIA GLOBAL
15:37
MITING REZOLUŢIA GLOBAL

Rezoluţie şi adresare publică către comunitatea mondială al locuitorilor din raionul Drochia şi Republica Moldova de la mitingul din faţa primării din oraşul Drochia RM. Din 22 şi 23 noiembrie anul 2015, ora 12 

1. Noi rugăm şi cerem de la toate primăriile de pe glob şi de la toate Consiliile judeţene, municipale, raionale şi din toate oraşile şi satele din RM şi de peste hotare să ajute şi să contribue cu un procent (1%) din bugetul localităţii la implementarea  proiectul global de însănătoşire socială a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure.

2. Pentru ca să avem pace şi armonie pe glob şi să putem scoate localitatea, ţara şi poporul din sărăcie şi din multe nevoi vă rugăm şi cerem să va introduceţi în proiectul de buget pentru anul 2016 al primării să alocaţi un procent (1%) din bugetul anului 2016 d-lui Lungu Ivan pentru a crea condiţii necesare pentru a putea însănătoşi social societatea şi construi o comunitate mondială dreaptă şi sigură. Aşa ne veţi ajuta să deschidem în Drochia Centru Informaţional Global şi şă informăm în toate ţările şi să atragem în RM banii din toate ţările. Aşa o să scăpăm de răi, de sărăcie şi nevoi ţara şi poporul. Centru va deschide locuri multe de muncă în RM şi va fi ca o pildă de alocare a 1% din bugete şi va fi urmată de primăiile din alte ţări. 

Din numele oamenilor care doresc pace şi armonie pe glob şi un trai decent şi un loc bun de muncă aici acasă..                 

 Lungu Ivan

Or. Drochia, str.31 august 20 ap.6

 tel. 069347934 / 025224037.   

www.lungu.ucoz.net/blog

Просмотров: 236 | Добавил: CHECKago | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: