Мой сайт
Главная » 2015 » Ноябрь » 21 » MITING PARLAMENT RM REZOLUTIA
16:13
MITING PARLAMENT RM REZOLUTIA

Către Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova!

Multstimate Domn Andrian Candu!

Rog să eczaminaţi şi să eczecutaţi rezoluţia mitingului din oraşul Drochia.

- Obligăm Parlamentul Republicii Moldova să nu-şi mai bată joc de locuitori, de săraci, de pensionari, de invalizi, de copiii Republicii Moldova şi să nu ne mai încurce să ne scoatem ţara din sărăcie. Cerem Parlamentului RM care ne este o slugă rea şi păcătoasă să nu mai îndrăznească să ne încurce să ne promovăm neamul şi ţara pe arena internaţională.
- Dacă Deputaţii RM nu pricep ce trebuie pentru a scoate ţara şi poporul din sărăcie şi nevoi, să se informeze, să întrebe cu ce pot să ajute ţara şi să nu pună pedici şi să ne ajute să deschidem locuri de muncă aici acasă, ca să ne facem un loc de muncă şi un trai decent pentru noi şi pentru lume şi să începem să ne scoatem ţara din ruini, din sărăcie şi nevoi.
- Pentru ca să scoatem ţara din sărăcie cerem de la aparatul Guvernului şi de la aparatul Parlamentului RM să introducă în proiectul de buget pentru anul 2016 al RM alocaţii de 1 % din bugetul anului 2016 d-lui Lungu Ivan pentru ca să creeze condiţiile necesare pentru însănătoşirea socială a societăţii şi construirea a unei comunităţi mondiale drepte şi sigure.
- Cerem tuturor Deputaţilor din Parlamentul RM să voteze pentru alocarea 1% din bugetul RM d-lui lungu Ivan. Pentru că asta ajută să scoatem ţara din criză, să deschidem Centru Informaţional Global, şă informăm toate ţările şi popoarele şi să atragem banii din toate colţurile lumii şi cu banii adunaţi să ne deschidem multe locuri de muncă aic la noi acasă. Asta  va servi ca o pildă cum se poate aloca 1% din buget, care va fi urmată şi de alte localităţi şi de chelelalte ţări de pe Glob.
- Pentru că ţara şi poporul suntem bagaţi de duşmani şi de hoţi în sărăcie şi nevoi şi pentru a începe a scoate ţara şi poporul din sărăcie cerem d-lui Preşidinte al Parlamentului, Candu care poartă o mare răspundere socială să refuze de la automobilile Parlamentului şi să dee cu procură automobilile Parlamentului RM d-lui Iungu Ivan ca Lungu Ivan să vîndă automobilile şi cu banii obţinuţi să deschidă locuri de muncă aici în RM ca să putem să ne scoatem ţara din sărăcie şi nevoi.
- Pentru ca să ne scoatem ţara din mare sărăcie şi nevoi cerem D-lui Preşidinte al Parlamentului RM Andrian Candu care este un om bogat şi are şi rude bogate şi poartă şi o mare răspundere socială să dee d-lui Iungu Ivan un million de euro ca d-l Lungu Ivan să deschidă locuri de muncă aici în ţară şi să începem să ne scoatem ţara şi poporul din sărăcie şi nevoi.
- Toţi Deputaţii din Parlament au adus pagube RM şi nu au dreptul moral la banii primiţi şi cerem să dee 50 % din banii primiţi d-lui Lungu Ivan ca d-l Lungu Ivan să ne deschidă locuri de muncă aici în RM şi să începem să ne scoatem ţara şi poporul din profundă sărăcie şi din multe nevoi.
- Cerem Deputaţilor din Parlamentul RM să voteze pentru o simiplă readresare a creditului de 150 de milioane de euro ce va veni din România către Lungu Ivan pentru ca Lungu Ivan să deschidă Centru Informaţional Global şi să putem informa comunitatea mondială şi să atragem banii din toate ţările ca să ne deschidem locuri de muncă şi să ne scoatem ţara şi poporul din sărăcie. Vom plăti de 4 ori mai multe % şi RM va putea întoarhce de 4 ori mai multe datorii. Şi bunăstarea, economia şi puterea RM va creşte mult, cu ajutorul nostru.

Rezoluţia de la mitingul din 22 şi 23 noiembrie din oraşul Drochia a fost timisă în Parlament pentru a fi eczecutată.

 

 

Просмотров: 256 | Добавил: CHECKago | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: