Мой сайт
Главная » 2015 » Ноябрь » 21 » MITING GOV. REZOLUŢIA
15:59
MITING GOV. REZOLUŢIA

Către Domnul prim-ministru interimar al RM!

 Multstimate Domn Gheorghe Brega!

  Rog să eczaminaţi şi să eczecutaţi rezoluţia mitingului.

Rezoluţia locuitorilor din raionul Drochia de la mitingul din faţa primării din oraşul Drochia. Din 22 şi 23 noiembrie anul 2015, ora 12

- Cerem Guvernului să nu-şi bată joc de locuitori, de săraci, de pensionari, de invalizi şi de copiii Republicii Moldova şi să nu ne încurce să ne scoatem ţara din sărăcie. Cerem Guvernului RM care ne este o slugă să nu mai îndrăznească să ne încurce să ne promovăm neamul şi ţara pe arena internaţională.
- Dacă specialiştii din Guvern nu se pricep ce trebuie pentru a scoate din criză şi din sărăcie ţara şi poporul RM, cerem să se informeze cu ce pot ajuta ţara, şi să nu ne pună pedici da să ne ajute să deschidem locuri de muncă aici acasă, ca să ne facem un trai decent pentru noi şi pentru locuitorii RM şi să începem să ne scoatem ţara din ruini, din sărăcie şi din multe nevoi.
- Pentru a scoate ţara şi poporul din sărăcie şi nevoi cerem de la Guvern să introducă în proiectul de buget pentru anul 2016 al RM 1% din bugetul anului 2016 d-lui Lungu Ivan pentru a însănătoşi social societatea şi a construi comunitate mondială dreaptă şi sigură. 1% ne va permite să deschidem un Centru Informaţional Global şi şă informăm toate ţările ca să putem atrage banii din toate colţurile lumii ca să ne scoatem RM din sărăcie. Banii vor ajuta să deschidem multe locuri de muncă. Alocarea 1% din bugetul RM va fi ca o pildă de alocare a 1% din buget, care va fi urmată de toate guvernele din alte ţări.
- Pentru că ţara şi poporul RM suntem bagaţi de duşmani şi hoţi într-o mare sărăcie şi pentru a începe a scoate RM din sărăcie şi nevoi cerem d-lui Prim-ministru Brega, care şi poartă o tare mare răspundere socială să se refuze de la toate automobilile Guvernului şi să le transmită cu procură toate automobilile Guvernului RM d-lui Iungu Ivan ca Lungu Ivan să vîndă automobilile Guvernului RM şi cu banii obţinuţi să deschidă locuri de muncă aici în ţară şi să ne scoatem ţara şi poporul RM din sărăcie şi din multe nevoi.
- Pentru ca să ne scoatem ţara din sărăcie cerem Domnului Prim-ministru Brega care poartă o mare răspundere socială să dee 17 millioane de lei, din banii săi, din fondul Guvernului, rudelor, prietinilor RM ca d-l Lungu Ivan să deschidă Centru Informaţional Global cu locuri de muncă aici în ţara noastră şi să începem a ne scoate ţara din sărăcie şi din multe nevoi.
- Guvernanţii din Guvernul RM nu au dreptul moral la banii primiţi şi cerem să dee 50 % din banii primiţi d-lui Lungu Ivan ca d-l Lungu Ivan să deschidă locuri de muncă aici în RM şi să începem a ne scoate ţara şi poporul RM din sărăcie.
- Cerem să găsiţi toate miliardele furate şi să le daţi d-lui Lungu Ivan ca să ne deschidă locuri de muncă aici în RM şi să închepem a ne scoate ţara din ruini, din sărăcie şi din nevoi.
- Cerem amenzile, averile şi mărfurile confiscate, mitele, „otcaturile” confiscate să le transmiteţi d-lui Lungu Ivan ca să deschidă locuri de muncă şi să ne scoatem ţara din sărăcie.
- Cerem să retrageţi un miliard de dollari al RM din hîrtiele de valoare ale SUA şi să-i daţi d-lui Lungu Ivan care se obligă să dee RM un cîştig de 4 ori mai mare ca SUA şi RM va putea întoarhce de 4 ori mai multe datorii.
- Cerem de la Guvernul RM să readreseze creditul de 150 de milioane de euro care vor veni din România d-lui Lungu Ivan ca să deschidem Centru Informaţional Global şi să informăm comunitatea mondială şi să atragem banii din multele ţări ale lumii ca să ne scoatem şi ţara şi poporul din sărăcie şi nevoi. Banii ne va ajuta să deschidem locuri de muncă aici acasă. Da şi Lungu Ivan propune RM de 4 ori mai multe % pe credit şi RM va putea întoarhce de 4 ori mai multe datorii.

 Această Rezoluţie de la mitingul din 22 şi 23 noiembrie din or.Drochia şi a fost timisă Guvernului pentru a fi eczecutată.  

 

 

Просмотров: 272 | Добавил: CHECKago | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: