Мой сайт
Главная » 2015 » Ноябрь » 21 » MITING DROCHIA REZOLU
15:51
MITING DROCHIA REZOLU

Rezoluţia locuitorilor din oraşul Drochia de la mitingul din faţa primării oraşului Drochia din 22 şi 23 noiembrie anul 2015 ora 12

Cerem ca primara şi primăria oraşului Drochia să ajute să creem locuri de muncă aici în Drochia şi să nu înpedice la dezvoltarea strategică şi economică, culturală, estetică a oraşului Drochia şi să nu-şi bată joc de locuitori, de săraci, de pensionari, de invalizi, să le acorde ajutorul material şi invalizilor cu boli oncologice în mărime de 100% pentru ca şi bolnavii onco să poată să procure medicamente conform Legiislaţiei RM.

Cerem ca Domnişoara primăriţă al oraşului Drochia să ajute şi şă susţină ideile care ajută la prosperarea şi dezvoltarea oraşului Drochia. Şi să nu mai răspundă la scrisorile adresate către Consiliul oraşului Drochia.

 Cerem ca domnişoara primăriţă a oraşului Drochia să scoată din arhive şi să vadă cîte întreprinderi erau în oraş şi cîţi lucrători aveau şi ce şi cît produceau în anul 1991. Ca şă vadă şi să se înfurie şi informaţia să o plaseze pe sait, ca să se mai sperie şi alţii, să vadă cîte ne-au furat. Şi să nu mai stopeze crearea Centrului Informaţional Global şi dezvoltarea strategică, socială, economică, culturală, estetică a oraşului Drochia.

 Noi vrem un trai decent şi locuri de muncă aici acasă, în Drochia şi cerem ca primăria oraşului Drochia să dee fără plată cabinetul № 4 d-lui Lungu Ivan ca să poată activa şi şă descidă locuri de mucă aici, în oraş.

Cerem ca primăria oraşului Drochia să dee lui Lungu Ivan ajutor material 15 mii de lei ca să deschidă un sait, să repare şi să amenajeze cabinetul № 4 cu minimum din cele necesare pentru a organiza o activitate de informare şi colectare a banilor pentru a deschide multe locuri de muncă aici acasă, în oraşul Drochia.

Pentru a scoate oraşul şi locuitorii din sărăcie şi din multe nevoi cherem ca primăria oraşului Drochia să introduceţi în proiectul de buget pentru anul 2016 să alocaţi 1 % din bugetul anului 2016 d-lui Lungu Ivan pentru a organiza o activitate de informare şi colectare a banilor pentru a deschide locuri de muncă şi un  Centru Global de însănătoşire socială a societăţii şi construirea unei comunităţi mondiale drepte şi sigure.

Cerem Consiliului oraşului Drochia să adopte acest proiect de a da 1% din buget d-lui Lungu Ivan, pentru că asta vă ajuta să scoateţi oraşul din sărăcie şi nevoi, va deschide o mare perspectivă pentru oraşul Drochia, va deschide Centru Informaţional Global, va crea o mulţime de locuri de muncă aici în oraş şi orăşănii vor căpăta un loc bun de muncă. 1 % va fi o pildă, care va fi urmată de alte localităţi din ţară şi de peste hotare. 

Pentru a scoate oraşul din ruini şi nevoi cerem ca doamna primara primăriei oraşului Drochia să transmită prin procură automobilul primării oraşului Drochia d-lui Iungu Ivan ca el să vîndă automobilul şi cu banii obţinuţi să deschidă locuri de muncă aici la noi acasă şi un Centru Informaţional Globa în oraşul Drochia.    

 Pentru a scoate oraşul Drochia din ruini şi nevoi cerem ca primăriţa oraşului Drochia, domnişoara Nina Cereteu să transmită cu procură generală apartamentul ei cu trei camere din oraşul Chişinău care a fost cadonat domnişoarei Nina Cereteu de Renato Usatăii d-lui Iungu Ivan ca el să-l vîndă şi cu banii obţinuţi din vînzare să deschidă locuri de muncă aici în or. Drochia.

Cerem ca Primăria, Primara oraşului Drochia şi cu Consiliul oraşului Drochia să se adreseze în scris, oficial către Guvernul RM şi Parlamentul RM să readreseze raionului Drochia creditul de 150 de milioane de euro care va veni de la fraţii din România d-lui Lungu Ivan pentru a deschide în Drochia Centru Informaţional Global şi a informa comunitatea mondială şi a atrage banii din multele ţări ale lumii ca să scoateţi ţara şi poporul şi raionul Drochia din sărăcie şi nevoi, şi va ajuta să deschideţi multe locuri de muncă şi va plăti de 4 ori mai multe procente pentru credit şi RM va putea întoarhce de 4 ori mai multe datorii.

Din numele Drochienilor care doresc un trai decent                                                                                                  şi un loc bun de muncă aici în oraşul Drochia                                                                                   Lungu Ivan

Or. Drochia, str.31 august 20 ap.6  tel. 069347934 / 025224037.                                            www.lungu.ucoz.net/blog

Просмотров: 341 | Добавил: CHECKago | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: