Мой сайт
Главная » 2016 » Август » 6 » Inform!
17:04
Inform!

Primara va răspunde pentru că ne ruinează, ne distruge şi ne fură oraşul şi viitorul luminos şi al tineretului şi al generaţiilor viitoare.

Primara aruncă banii oraşului pe fleacuri şi împedică să atragem investiţii ca să ne creem mii de locuri de muncă în oraşul Drochia.

Primara a ignorat cererea orăşenilor şi a refuzat să ne dee cabinet pentru comitetul obştesc şi asta e o încălcare gravă a Constituţiei.

Primara a ignorat şi nu a îndeplenit hotărîrile mitingurilor din 22 şi 23 noiembrie din anul 2015 şi din lunile aprilie şi mai anul 2016.

Pentru pagubile aduse oraşului Drochia, locuitorilor, tineretului şi generaţiilor viitoare doamna primară al oraşului Drochia a fost în scris rugată binevol să ne restituie pagubile, binevol să plătească:

-o sută de mii de lei pentru că primara a încălcat Constituţia RM, drepturile omului, a împedicat Drocienilor accesul la informaţie.

 -700 de lei pentru fiecare zi care arendează automobilul primării.

- o mie de euro pe lună pentru fiecare luna de arendă abuzivă a clădirii din patrimoniul consruit de constructorii comunizmului  pe care primara nelegitim o ocupă cu primaria oraşului Drochia.

- un procent din bugetul oraşului Drochia din anul 2016.

- a primit mită „apartament în or.Chişinău” de la R.Usatîi şi cerem să-l dee să-l vîndem şi cu banii obţinuţi să creem locuri de muncă.

Doamna primară a fost informată că ea ca şi toţi hoţii şi duşmanii  poporului se pot folosi de creditele noastre de 163 % pe an şi cînd va termina mandatul de primară a oraşului Drochia va fi obligată de juecata poporului să plăteacă creditul, arenda, prejudiciile,..   Facebook.com/Ivan.Lungu.7         WWW.Lungu.ucoz.net/blog  

Просмотров: 239 | Добавил: CHECKago | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: