Мой сайт
Главная » 2015 » Ноябрь » 21 » GLOB MITING REZOLUTIA
16:07
GLOB MITING REZOLUTIA

Rezoluţie şi adresare către comunitatea mondială al locuitorilor din raionului Drochia şi din Republica Moldova de la mitingul din faţa primării din oraşul Drochia din Republica Moldova. Din 22 şi 23 noiembrie anul 2015, ora 12

- Noi ca şi toată omenirea dorim să fiie pace şi armonie pe globul pămîntesc, dar cu părere de rău politicienii de la guvernare sunt cam neadecvaţi şi ne fură, ne prostesc şi îşi bat joc de toţi noi şi se pregătesc şi de un război mondial, care ne poate distruge pe noi şi planetă. Răufăcătorii de la guvernare din mai multe ţări au armamente care de multe ori pot distruge omenirea şi planeta. Noi cu toată lumea trebue să oprim răufăcătorii şi războiul. Şi noi propunem omenirii să ne construim o comunitate dreaptă şi sigură.

- Noi avem elaborat şi un proiect de însănatoşire sociala a societăţi şi construire a unei comunităţi mondiale drepte şi sigure. Rugăm toată comunitatea mondială să ne ajute să creem condiţii necesare ca să însănatoşim social societatea şi să construim o comunitate mondială dreaptă şi sigură.

- Noi rugăm, îndemnăm şi cherem de la toate persoanele juridice din lume şi ne rugăm şi la toate persoanele fizice de pe glob să jărtvească 1% din avere lui Lungu Ivan la crearea condiţiilor necesare pentru însănătoşirea socială a societăţii şi construirea a unei comunităţi mondiale drepte şi sigure. Ca să fie frăţie, pace, armonie pe Glob toţi trebuie să contribuie cu 1% din avere, ca să nu se simtă cumva înjosiţi, inferiori..

- Rugăm toată comunitatea mondială să ne susţină iniţiativa şi să îndemne, să impună, da şi să oblige primăriile, municipiile, judeţile, guvernile, parlamentele din toate ţările ca să adopte  o Lege de alocare 1% din buget d-lui Lungu Ivan la crearea condiţiilor necesare pentru însănătoşirea socială a societăţii şi construirea a unei comunităţi mondiale drepte şi sigure.

- Pentru ca să ne scăpăm planeta de răufăcători vom crea din banii adunaţi un model de e-guvern pentru toate ţările cu un sistem unternaţional de vînzare-cumpărare fără itermediari şi vom ruga pe producătorii de mărfuri şi servicii din toate ţările şi vom ruga şi pe consumatorii de mărfuri şi servicii să se adune cu d-l Lungu Ivan, pe un bun sait. Aşa o să creăm o frăţie a muncii. Ne vom uni şi ne vom înfrăţi toţi producătorii de mărfuri şi de servicii de pe glob cu consumatorii şi va veni pacea, belşugul şi armonia pe glob. Toţi noi vom putea trăi ca fraţii într-o frăţie a muncii, într-o Edinoe Trudovoe Bratstvo.

- Toţi banii jărtviţi vor fi ca certificate notariale al averilor şi bunurilor pe care le are în proprietate firma, omul, grupul de oameni. Da persoanele fizice personaele juridice care în anul 2016 nu vor şti, nu vor dori, nu vor putea, nu vor dovedi să dee jărtvă 1% din averile sale la crearea condiţiilor pentru însănătoşirea sociala a societăţii şi construirea comunităţii drepte şi sigure vor trebui în anul 2017 să dee jărtvă 3% din averile sale. Dacă şi în anul 2017 nu vor şti, nu vor dori, nu vor putea, nu vor dovedi să dee jărtvă din averile sale, atunci din anul 2018 vor fi criticaţi public şi proprietarii ca să scape de aşa ruşine vor fi nevoiţi să dee jărtvă 5% din avereile sale.

 

 

 

Просмотров: 257 | Добавил: CHECKago | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: