Мой сайт
Главная » 2015 » Сентябрь » 29 » CĂTRE CONSILIUL ORAŞULUI DROCHIA
18:41
CĂTRE CONSILIUL ORAŞULUI DROCHIA

Scrisoarea № 501 din 30 septembrie anul 2015 (redactată)

                         Către Consiliul oraşului Drochia!

                                   Stimaţi Consilieri!

        Eu, Lungu Ivan, am elaborat un proiect strategic know-how de atragere a investiţiilor, de colectare a banilor, care va mări de multe ori bugetul oraşului. Va deschide mii de locuri noi de muncă, va atrage granturi şi investiţii, şi va scoate din sărăcie şi nevoi oraşul Drochia. Va ajuta să crească economia şi bunăstarea oraşului şi a populaţiei. Dacă mă veţi susţine puţin să deschid Centrul Informaţional Global multă lume din Drochia va obţine loc de lucru aici acasă şi va ajuta să scoatem oraşul nostru Drochia din sărăcie şi ruini şi poate deveni un oraş mare, frumos, bogat, cu ambasadori şi turişti din multe ţări.

         Rog să ma susţineţi şi să-mi daţi cabinetul № 4 din clădirea primăriei oraşului Drochia fără plată şi măcar o sută de mii de lei din fondul consiliului oraşului Drochia, pentru ca să deschid un sait, să reparăm şi să amenanjăm cabinetul № 4 cu cele necesare de activitate şi şă organizez activităţile ncesare. Ca să înfiinţez locuri noi de muncă ca să caute bani să repar acoperişul şi etajul 6 şi 7 al anexei a consiliului raional Drochia. Pentru ca să fac să aibă cît mai mulţi lucrători din Drochia unde lucra. Eu deschid Centru Informaţional Global de însănătoşire socială a societăţii şi de construire a unei comunităţi mondiale drepte şi sigure, care va implementa acest mare proiect pe arena mondială.       

      Rog să introduceţi în proiectul de buget pentru anul 2016 să alocaţi 1% din bugetul anului 2016 d-lui Lungu Ivan pentru însănătoşirea socială a societăţii şi construirea a unei comunităţi mondiale drepte şi sigure. Asta vă va ajuta să scoateţi oraşul din sărăcie şi nevoi şi va aduce în oraş multe locuri de muncă, vă va da şi mute profituri şi va fi o pildă, care va fi urmată de alte localităţi din ţară şi de peste hotare.               

 Lungu Ivan

or. Drochia str. 31 august 20, ap. 6     

  tel. 069347934, 025224037,                                

  www.lungu.ru, www.lungu.ucoz.net/blog

Просмотров: 286 | Добавил: CHECKago | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 CHECKago  
0
Am vorbit de multe ori cu fraţii de partid a primariţei şi la secretarul primării de multe ori am fost şi în şcris am lăsat un proect de răspuns, că eu aş dori cam un aşa răspuns.

D. Lungu Ivan
Or. Drochia
Str.31 august 20, ap. 6
Domnule,Lungu Ivan, am exzaminat şi analizat scrisoarea dumitale № 501 din 30.09.2015 cu propunerile dumitale de proect de a descide în oraşul Drochia un Centru Informaţional Global de însănătoşire social a societăţii şi construire a unei comunităţi drepte şi sigure. Ideile, intenţiile dumitale sunt tare binevenite pentru primărie, pentru oraşul Drochia, pentru locuitorii oraşului, pentru raion, pentru ţară, pentru comunitatea mondială şi pentru a le putea implementa va transmitem fără plată cabinetul № 4 din clădirea primării oraşului. Şi pentru a vă atrage, “a va înrădăcini” , a va acomoda proectul în oraşul Drochia şi
pentru a vă organiza treburile de implementare a proectului o să va oferim şi alt ajutor.

  • O să vă ajutăm să descideţi ONG.
  • O să vă ajutăm să conlucraţi cu bursade muncă, pentru ca să găsiţi şi să pregătiţi specialiştii necesari.
  • Fiind-că de foarte mult timp vaocupaţi ca un brav voluntar, ne plătit, de acest proiect important, strategic şi sunteţi şomer fără bursă o să primiţi din fondul primarului 15 mii lei ca să vă faceţi un sait, să reparaţi şi să amenanjaţi cabinetul 4 cu cele necesare de activitate la ănceput de cale.

  • În proectul de bujet pe anul 2016 vafi  1% la însănătoşirea social asocietăţii si construirea unei comunităţi drepte şi sigure.
  • La următoarele şedinţe a Consiliuluiorăşenesc Drochia o să ridicăm întrebarea de a vă acorda o sută de mii de lei pentru a promova acest proiect important strategic şi binevenit pentru Drochia şi pentru ţară.
    Vă mulţumesc, că ne ajutaţi să creem locuri de muncă pentru locuitori oraşului.Vă mulţumesc, că o să ne ajutaţi să atragem bani, granturi, învestiţii ca să putem dezvolta social, economic, cultural, estetic oraşul Drochia.Vă mulţumesc că ne ajutaţi să reclamăm, să promovămoraşul Drochia în toată ţara şi pe arena mondială. Vă mulţumesccă ne ajutaţi să prosperăm şi să ne mîndrim cu oraşul Drochia.Vă mulţumesc, că sincer doriţi şă ne ajutaţi şi vă doresc mult success.
    Primarul  oraşului Drochia
    Cereteu Nina

  • Имя *:
    Email *:
    Код *: