Мой сайт
Главная » 2010 » Ноябрь » 13 » ATENŢIE! ATENŢIE!
14:43
ATENŢIE! ATENŢIE!
Stimaţi alegători!
Sunteţi impuşi de guvern, de politicieni să trăiţi întrun sistem veki şi rău, care aduce la guvernare bandiţi. Sunteţi trădaţi de elite, de politicieni, de guverne!
Elită politică, ştiinţifică, culturală, spirituală au tradat şi au jefuit ţara, poporul, jeneraţia in creştere şi jeneraţiile viitoare.
Pentru a ajuta pe voi, pe popoarele dezbinate, mucenice, pe generaţiile în creştere şi generaţiile viitoare pe site-ul www.lungu.ru este creată ideologia şi mecanizmul de însănătoşire socială a societăţii şi constituirea unei comunităţi mondiale echitabile şi sigure.
Cu părere de rău mulţi oameni buni sunt buimăciţi, prostiţi de elite şi nu văd, nu înţeleg aciastă nouă ideolojie, iar mafia, guvernarea, puterea, politicienii şi alţi duşmani ai poporului blochează şi ascund această informaţie importantă pentru omenire.
Răufăcătorii ascund de alegători informaţiile de mare importanţă şi toarnă munţi şi tone de gunoi informaţional şi lumea se buimăceşte şi nu poate găsi informaţia necesară şi dreptatea din gunoaele informaţionale. Lumea de multă vreme caută dreptatea şi înciarcă să aleagă grîul de nigină iar răufăcătorii pentru a ascunde adevărul de lume tot varsă şi varsă munţii şi tonele de gunoi informaţional.
Duşmanii mulţi ani vă toarnă gunoi informaţional, rîd de voi şi continuă să Vă mintă şi să Vă jefuiască, pe Dumneavoastră, pe generaţia în creştere şi pe cele viitoare. Cu ajutorul acestei ideologii şi mecanizme de însănătoşire socială a societăţiii şi constituire a unei comunităţi mondiale echitabile şi sigure, şi cu ajutorul unor programe computerizate simple se poate repede şi uşor de consolidat toate ţările şi popoarele lumii într-un Stat Computerizat Unificat, în Comunitatea Unificată a Muncii (Edinoe Trudovoe Bratstvo) şi de izbăvit lumea de multitudinea de hotare între state şi armate, care deţin armament aducător de moarte, capabil să distrugă planeta sute de ori. Se poate foarte uşor şi repede de scăpat lumea de mafie, de războaie şi de conflicte armate, de criminalitatea organizată, de corupţie, de guvernările mafiote şi corupte, de sistemele funcţionarilor birocraţi, de politicieni necinstiţi, de judecători răufăcători, corupţi, care împiedică păcii, progresului şi prosperităţii societăţii, dar problema constă în aceia, că guvernările, politicienii sunt principalii duşmani al omului bun şi împiedică, distrug mecanismele de însănoşire a mediului social în comunitate şi dezvoltării şi prosperităţii economice a societăţii.
Popoarele lumii demult sunt gata şi doresc să se unească într-o (Edinoe Trudovoe Bratstvo) Comunitate Unificată a Mincii, într-un Stat Unitar, dar duşmanii poporului, guvernările necinstite, politicienii din întreaga lume şi foarte multe organizaţii internaţionale n-au dorit şi nici nu vor în continuare să implimenteze ideologia şi mecanizmele de însănătoşire socială a societăţii şi constituire a unei comunităţi echitabile şi sigure.
Din vina guvernelor, politicienilor la nivel global este stopată dezvoltarea socială şi este răul pe pămînt. Ei îşi bat joc de lume şi le-au lăsat numai dreptul să-şi aleagă singuri un călău politic dintre multitudinea de duşmani ai poporului.
Mulţi alegători sunt buimăciţi şi nu înţeleg că sunt atraşi în loxotron electoral şi din prostie şi cu înflăcărare participă la alegirele nedrepte şi greşite. Cu ajutorul unor sume enorme de bani furaţi de la popor alegerele sunt transformate în şouri pentru a buimăci alegătorii şi ai transforma în proşti şi idioţi. Ca şi în loxotron, alegătorii fiecare dată dupa alegeri rămîn amăgiţi de guvernare.
Duşmani ai poporului, clanurile politice, grupările criminale şi formaţiunile banditeşti prin minciună, prin intimidare şi ameninţări, prin mituirea alegătorilor se pregătesc să acapareze puterea şi ameninţă să înceapă un război civil, dacă pierd puterea sau nu vor căpăta numărul necesar de voturi în Parlament.
Toţi alegătorii sunt obligaţi să voteze nu pentru acei, ce îi plătesc cu 100 de lei, dar numai pentru acei, ce îşi asumă responsabilitatea pentru a implimenta ideologia şi mecanizmul de însănătoşire socială în societate şi constituirea unei comunităţi mondiale echitabile şi sigure.
Toţi s-au săturat de puterile corupte, de politicieni necinstiţi şi de sistemul politic corupt, necinstit şi acum se oferă posibilitatea de a scăpa cu uşurinţă de duşmanii poporului.
Creatorul ideologiei şi mecanizmelor de însănătoşire socială a societăţii şi constituire a unei comunităţi mondiale echitabile şi sigure este cetăţean a Republicii Moldova şi Vă îndeamnă să trimiteţi la groapa de gunoi a istoriei sistemul nedrept al puterii şi guvernării.
Alegătorii Republicii Moldova îşi pot ajuta sie însuşi şi întregii comunităţi mondiale de a însănătoşi social comunitatea şi să constituie o societate mondială sigură. Dacă nici un partid nu se obligă să întroduca ideolojia şi mecanizmele de însănătoşire socială a societăţii şi construirea unei comunităţi mondiale drepte, ecitabile, sigure atunci de loc nu ieşiţi la alegeri. Puterea va cădea, şi va rămîne în mîinile alegătorilor; nu va fi declanşat un război civil şi nu vor muri într-un război inutil şi absurd între fraţi o mulţime de oameni.
Cine îndeamnă să votaţi pentru duşmanii poporului, cine va participa la alegiri şi va aduce politicieni corupţi şi necinstiţi în Parlament va fi învinuit, blestemat de oamenii de bună credinţă, de generaţia în creştere şi generaţiile viitoare.
www.lungu.ucoz.net
Просмотров: 543 | Добавил: Lungu | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: